banner

Vivi Artika - Gusti Kulo Los Chord Guitar

Capo di fret 5

C F
Gusti ati kulo sampon los tenan..
Dm G
ikhlas ning impenku tinggal kenangan
E Am
seprono seprene ku berjuang
G Dm
sak iki sing nduweni..
F G C
malah wong liyan..

(Intro) C E Am F C G C

C E
tak sayang sayang..
Am C
ojo nganti kelangan..
F G
tresno sing gemati iki
C G
wis terlalu dalam..
C E
kabeh kurangku..
Am C
mugo kowe ngerteni..
F G C
tak perjuangke ben cepet rabi..

(Intro) F G C

Am Em F C
yungalah tenan lagi sayang sayange
Dm G
kowe ora kangen naging
C -Bm
malah ngajak bubaran
Am Em F C
yungalah tenan.. iki lelakon opo..
F G C G
jarene dijodohke wong tuo..

(Chorus)
C F
Gusti ati kulo sampon los tenan..
Dm G
ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Em E Am
seprono seprene ku berjuang
G Dm
sak iki sing nduweni..
F G
malah wong liyan..

C F
Gusti kuat-kuatno ati iki..
Dm G
senajan ora ngerti kapan leh mari
Em E Am
butuh wektu suwe kanggo nglalekke
G Dm F G
kabeh kenangane.. aku lan dewe

(Int.) C E Am C F G C
Dm G C

Am Em F C
yungalah tenan lagi sayang sayange
Dm G
kowe ora kangen naging
C
malah ngajak bubaran
Am Em F C
yungalah tenan.. iki lelakon opo
F G C G
jarene dijodohke wong tuo..

(Chorus)
C F
Gusti ati kulo sampon los tenan..
Dm G
ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Em E Am
seprono seprene ku berjuang
G Dm
sak iki sing nduweni..
F G
malah wong liyan..

C F
Gusti kuat-kuatno ati iki..
Dm G
senajan ora ngerti kapan leh mari
Em E Am
butuh wektu suwe kanggo nglalekke
G Dm F G C
kabeh kenangane.. aku lan de..we..e..

C F
Gusti ati kulo sampon los tenan



Vivi Artika - Gusti Kulo Los

F Bb
Gusti ati kulo sampon los tenan..
Gm C
ikhlas ning impenku tinggal kenangan
A Dm
seprono seprene ku berjuang
C Gm
sak iki sing nduweni..
Bb C F
malah wong liyan..

(Intro) F A Dm Bb F C F

F A
tak sayang sayang..
Dm F
ojo nganti kelangan..
Bb C
tresno sing gemati iki
F C
wis terlalu dalam..
F A
kabeh kurangku..
Dm F
mugo kowe ngerteni..
Bb C F
tak perjuangke ben cepet rabi..

(Intro) Bb C F

Dm Am Bb F
yungalah tenan lagi sayang sayange
Gm C
kowe ora kangen naging
F -Em
malah ngajak bubaran
Dm Am Bb F
yungalah tenan.. iki lelakon opo..
Bb C F C
jarene dijodohke wong tuo..

(Chorus)
F Bb
Gusti ati kulo sampon los tenan..
Gm C
ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Am A Dm
seprono seprene ku berjuang
C Gm
sak iki sing nduweni..
Bb C
malah wong liyan..

F Bb
Gusti kuat-kuatno ati iki..
Gm C
senajan ora ngerti kapan leh mari
Am A Dm
butuh wektu suwe kanggo nglalekke
C Gm Bb C
kabeh kenangane.. aku lan dewe

(Int.) F A Dm F Bb C F
Gm C F

Dm Am Bb F
yungalah tenan lagi sayang sayange
Gm C
kowe ora kangen naging
F
malah ngajak bubaran
Dm Am Bb F
yungalah tenan.. iki lelakon opo
Bb C F C
jarene dijodohke wong tuo..

(Chorus)
F Bb
Gusti ati kulo sampon los tenan..
Gm C
ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Am A Dm
seprono seprene ku berjuang
C Gm
sak iki sing nduweni..
Bb C
malah wong liyan..

F Bb
Gusti kuat-kuatno ati iki..
Gm C
senajan ora ngerti kapan leh mari
Am A Dm
butuh wektu suwe kanggo nglalekke
C Gm Bb C F
kabeh kenangane.. aku lan de..we..e..

F Bb
Gusti ati kulo sampon los tenan
Previous
Next Post »