banner

Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa) Chord Guitar

Capo di fret 5

Am
Kowe wes weroh aku mati roso
F C
Tapi kok kowe sek ora rumongso
G
Lagak bodo koyo ora nduwe duso, Yeah..

Am F
Aku ra seneng kowe
C
Aku jengkel nong kowe
G
Wes bosen kowe ngomong Sorry Sorry..

Am
Masio kowe ganteng aku ora getun
F
Yen kowe ngambul aku yo ora bingung
C
Tresnoku luntur goro-goro awakmu
G
Wis sering ngelukai hati

Am F
Tak akoni kowe kuwi kuat mental
C
Tampang melas iku seng mok gawe modal
G
Ben ketok melasi aku iso nyepuro

Am F
Yah, Mok pikir aku iki ora normal
C
Saiki aku wis ora iso sabar
G
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

(Chorus)
Am
Ndang minggato
F
Tak jaluk kowe ndang minggato
C
Atiku iki wes kadung loro
G
Ora sepisan kowe suloyo

Am
Ndang minggato
F
Sepisan maneh ndang minggato
C
Ora kuat aku nahan loro
G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Am F
Tego tegone kowe nyulayani janji
C
Opo aku iki nduwe salah
G
Teganya kau mendua

Am F
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
C
Kok gampange aku percoyo
G
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

Am
He kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
F
Ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
C
Mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
G
Iso nekat aku yen ati loro

Am
Opo kowe wes ora nduwe ati
F
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
C
Penake kowe iso ngelakoni gendakan
G
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan

Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
F
Atiku wis loro ora ono tresno
C
Benci aku benci benci karo awakmu
G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
F
Atiku wis loro ora ono tresno
C
Benci aku benci benci karo awakmu
G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

(Chorus)
Am
Ndang minggato
F
Tak jaluk kowe ndang minggato
C
Atiku iki wes kadung loro
G
Ora sepisan kowe suloyo

Am
Ndang minggato
F
Sepisan maneh ndang minggato
C
Ora kuat aku nahan loro
G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

(Interlude) Am...
Am F C G
Am F C G

Am F
Tego tegone kowe nyulayani janji
C
Opo aku iki nduwe salah
G
Teganya kau mendua

Am F
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
C
Kok gampange aku percoyo
G
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

(Chorus)
Am
Ndang minggato
F
Tak jaluk kowe ndang minggato
C
Atiku iki wes kadung loro
G
Ora sepisan kowe suloyo

Am
Ndang minggato
F
Tak jaluk kowe ndang minggato
C
Atiku iki wes kadung loro
G
Ora sepisan kowe suloyo

Am
Ndang minggato
F
Sepisan maneh kowe ndang minggato
C
Ora kuat aku nahan loro
G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
F
Atiku wis loro ora ono tresno
C
Benci aku benci benci karo awakmu
G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Am
Ndang minggato



Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa)

Dm
Kowe wes weroh aku mati roso
Bb F
Tapi kok kowe sek ora rumongso
C
Lagak bodo koyo ora nduwe duso, Yeah..

Dm Bb
Aku ra seneng kowe
F
Aku jengkel nong kowe
C
Wes bosen kowe ngomong Sorry Sorry..

Dm
Masio kowe ganteng aku ora getun
Bb
Yen kowe ngambul aku yo ora bingung
F
Tresnoku luntur goro-goro awakmu
C
Wis sering ngelukai hati

Dm Bb
Tak akoni kowe kuwi kuat mental
F
Tampang melas iku seng mok gawe modal
C
Ben ketok melasi aku iso nyepuro

Dm Bb
Yah, Mok pikir aku iki ora normal
F
Saiki aku wis ora iso sabar
C
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

(Chorus)
Dm
Ndang minggato
Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
F
Atiku iki wes kadung loro
C
Ora sepisan kowe suloyo

Dm
Ndang minggato
Bb
Sepisan maneh ndang minggato
F
Ora kuat aku nahan loro
C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Dm Bb
Tego tegone kowe nyulayani janji
F
Opo aku iki nduwe salah
C
Teganya kau mendua

Dm Bb
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
F
Kok gampange aku percoyo
C
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

Dm
He kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
Bb
Ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
F
Mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
C
Iso nekat aku yen ati loro

Dm
Opo kowe wes ora nduwe ati
Bb
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
F
Penake kowe iso ngelakoni gendakan
C
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan

Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
F
Benci aku benci benci karo awakmu
C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
F
Benci aku benci benci karo awakmu
C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

(Chorus)
Dm
Ndang minggato
Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
F
Atiku iki wes kadung loro
C
Ora sepisan kowe suloyo

Dm
Ndang minggato
Bb
Sepisan maneh ndang minggato
F
Ora kuat aku nahan loro
C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

(Interlude) Dm...
Dm Bb F C
Dm Bb F C

Dm Bb
Tego tegone kowe nyulayani janji
F
Opo aku iki nduwe salah
C
Teganya kau mendua

Dm Bb
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
F
Kok gampange aku percoyo
C
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

(Chorus)
Dm
Ndang minggato
Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
F
Atiku iki wes kadung loro
C
Ora sepisan kowe suloyo

Dm
Ndang minggato
Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
F
Atiku iki wes kadung loro
C
Ora sepisan kowe suloyo

Dm
Ndang minggato
Bb
Sepisan maneh kowe ndang minggato
F
Ora kuat aku nahan loro
C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
F
Benci aku benci benci karo awakmu
C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Dm
Ndang minggato
Previous
Next Post »