banner

Via Vallen - Dalan Liyane Chord Guitar

(Intro) C  Em  C  Em A

Dm G C A Dm G C Fm C Fm
ha aa.. ha aa..

C C
sopo sing kuat nandhang kahanan
A Dm
sopo seng ora kroso kelangan..
F G Em
ditinggal pas sayang sayange
A Dm
pas lagi jeru jerune
G C Fm
koe milih dalan liyane..

C C
sopo sing kuat ditinggal lungo..
A Dm
sopo sing atine ora loro..
F G Em
kenangan sing wis tak lakoni
A Dm
tak simpen ning njero ati
G C
dewe wes ra dadi siji..

(Chorus)
F
yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat-kuate ati
C Em A
pesenku mung siji sing ngati-ati..
Dm
isoku mung mendem..
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo..
C
dudu sinten sinten..

F
yowes ben mung tak pendem roso
G
sing ono ing njero dodo
C Em A
tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
Dm
isoku mung nyuwun..
G
mugo ora getun
C
cukup semanten maturnuwun..

(Int.) C F G
C G Am A
Dm A G C..

(Chorus)
F
yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat-kuate ati
C Em A
pesenku mung siji sing ngati-ati..
Dm
isoku mung mendem..
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo..
C
dudu sinten sinten..

F
yowes ben mung tak pendem roso
G
sing ono ing njero dodo
C Em A
tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
Dm
isoku mung nyuwun..
G
mugo ora getun
C
cukup semanten maturnuwun..

A Dm
isoku mung nyuwun..
G
mugo ora getun
C
cukup semanten maturnuwun..



Via Vallen - Dalan Liyane

(Intro) B D#m B D#m G#

C#m F# B G# C#m F# B Em B Em
ha aa.. ha aa..

B B
sopo sing kuat nandhang kahanan
G# C#m
sopo seng ora kroso kelangan..
E F# D#m
ditinggal pas sayang sayange
G# C#m
pas lagi jeru jerune
F# B Em
koe milih dalan liyane..

B B
sopo sing kuat ditinggal lungo..
G# C#m
sopo sing atine ora loro..
E F# D#m
kenangan sing wis tak lakoni
G# C#m
tak simpen ning njero ati
F# B
dewe wes ra dadi siji..

(Chorus)
E
yowes ben tak lakoni nganti
F#
sak kuat-kuate ati
B D#m G#
pesenku mung siji sing ngati-ati..
C#m
isoku mung mendem..
F#
esuk tekan sonten
B
mergo sadar diri kulo..
B
dudu sinten sinten..

E
yowes ben mung tak pendem roso
F#
sing ono ing njero dodo
B D#m G#
tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
C#m
isoku mung nyuwun..
F#
mugo ora getun
B
cukup semanten maturnuwun..

(Int.) B E F#
B F# G#m G#
C#m G# F# B..

(Chorus)
E
yowes ben tak lakoni nganti
F#
sak kuat-kuate ati
B D#m G#
pesenku mung siji sing ngati-ati..
C#m
isoku mung mendem..
F#
esuk tekan sonten
B
mergo sadar diri kulo..
B
dudu sinten sinten..

E
yowes ben mung tak pendem roso
F#
sing ono ing njero dodo
B D#m G#
tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
C#m
isoku mung nyuwun..
F#
mugo ora getun
B
cukup semanten maturnuwun..

G# C#m
isoku mung nyuwun..
F#
mugo ora getun
B
cukup semanten maturnuwun..
Previous
Next Post »