banner

SKA 86 - Sangu Mbesuk Chord Guitar

(Intro) C D G
C D Em..
C D G D/F# Em
Am Bm Am D G..
G Bm Am D
Bm Em Am D G..

G
teruntuk kau yang disana
Bm
maaf ku rung iso mulih
-A#m-Am D
aku durung iso bali..
Bm Em
saiki wis dungokno aku ning.. Gusti
Am D G
diparingi sehat lan akeh rejeki (Amin..)

G
kudu sabar, kudu ngerti
Bm
iki wis dadi dalane
Am D
yen nerimo (dilakoni wae..)
Bm Em
piye meneh yo iki aku anane
Am D G
rasah mikir sing ora-ora karuan..

(Chorus)
C D G
sing penting aku wis sungguh-sungguh
(yo iso.. yo iso..)
C D Em
kerjo nggolek duit udu kanggo liyane..
(karepmu)
C
sithik demi sithik
D G D/F# Em
sing penting halal lan berkah
Am
kanggo sangu mbesuk
Bm
kanggo sangu mbesuk
Am D G
kanggo urip.. mbesuk karo kowe..

(Int.) G Bm Am D..
D-C-Bm Em Am D G

G
kudu sabar, kudu ngerti
Bm
iki wis dadi dalane
Am D
yen nerimo (dilakoni wae..)
Bm Em
piye meneh yo iki aku anane
Am D G
rasah mikir sing ora-ora karuan..

(Chorus)
C D G
sing penting aku wis sungguh-sungguh
(yo iso.. yo iso..)
C D Em
kerjo nggolek duit udu kanggo liyane..
(karepmu)
C
sithik demi sithik
D G D/F# Em
sing penting halal lan berkah
Am
kanggo sangu mbesuk
Bm
kanggo sangu mbesuk
Am D G
kanggo urip, mbesuk karo kowe..

C D G
sing penting aku wis sungguh-sungguh
(yo iso.. yo iso..)
C D Em
kerjo nggolek duit udu kanggo liyane..
(karepmu)
C
sithik demi sithik
D G D/F# Em
sing penting halal lan berkah
Am
kanggo sangu (mbesuk)
Bm
kanggo sangu (mbesuk)
Am D G
kanggo urip.. (mbesuk karo kowe..) oh..
Am
kanggo sangu (mbesuk)
Bm
kanggo kanggo kanggo sangu (mbesuk)
Am D G
kanggo urip.. (mbesuk karo kowe..)

(Outro) D# C G
Previous
Next Post »