banner

SKA 86 - Mantan Djancuk (Reggae SKA) Chord Guitar

Siap nggeh (nggih bro)
bareng yo (yoman..)
ji ro lu pat

Capo di fret 2

(Intro) C Am F G C
C Am F G C
C Am F G C
C Am F G C

C
Jarenen kowe iseh tresno ning aku
Am F
Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
G C
Kowe nginbok.. talking talking karo aku

C Am
Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
F
Wes suwe ra nyawang kowe ku dadi melu rindu
G
Gawe pikir (gawe pikir)
C
piker ke sing dudu dudu

Am Em
Oooh.. namun lihat apa yang terjadi
Dm
Ternyata semua itu palsu
G
Janjine pengen ketemu karo aku
G
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
C Am
Sayang jare kowe masih sayang
F G C
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
C Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
F
Kowe lungo karo wong liyo..
G C
Pancen kowe tego

C
Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
Am F
Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
G C
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan

C Am
Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
F
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
G C
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

Am Em
Oooh.. dan lihat apa yang tlah terjadi
Dm
Ternyata semua itu palsu
G
Janjine kepengen balen karo aku
G
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
C Am
Sayang jarene kowe masih sayang
F G C
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
C Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
F
Kowe lungo karo wong liyo..
G C
pancen kowe tego..

C Am
Sayang jarene kowe masih sayang
F G C
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
C
(jebule kowe ngapusi)
C Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
F
Kowe lungo karo wong liyo..
G C
pancen kowe tego

(Ending) C Am F G C
C Am F G C



SKA 86 - Mantan Djancuk (Reggae SKA)

Siap nggeh (nggih bro)
bareng yo (yoman..)
ji ro lu pat

(Intro) D Bm G A D
D Bm G A D
D Bm G A D
D Bm G A D

D
Jarenen kowe iseh tresno ning aku
Bm G
Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
A D
Kowe nginbok.. talking talking karo aku

D Bm
Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
G
Wes suwe ra nyawang kowe ku dadi melu rindu
A
Gawe pikir (gawe pikir)
D
piker ke sing dudu dudu

Bm F#m
Oooh.. namun lihat apa yang terjadi
Em
Ternyata semua itu palsu
A
Janjine pengen ketemu karo aku
A
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
D Bm
Sayang jare kowe masih sayang
G A D
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
D Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
G
Kowe lungo karo wong liyo..
A D
Pancen kowe tego

D
Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
Bm G
Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
A D
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan

D Bm
Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
G
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
A D
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

Bm F#m
Oooh.. dan lihat apa yang tlah terjadi
Em
Ternyata semua itu palsu
A
Janjine kepengen balen karo aku
A
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
D Bm
Sayang jarene kowe masih sayang
G A D
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
D Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
G
Kowe lungo karo wong liyo..
A D
pancen kowe tego..

D Bm
Sayang jarene kowe masih sayang
G A D
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
D
(jebule kowe ngapusi)
D Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
G
Kowe lungo karo wong liyo..
A D
pancen kowe tego

(Ending) D Bm G A D
D Bm G A D
Previous
Next Post »