banner

Safira Inema - Dalan Katresnan Chord Guitar

(Intro) C  D  G..

G
ojo kowe ngeroso
Bm
yen aku ngeliyo
C
tresno sing tak jogo
G
yo amung kanggo sliramu

Am
mugo kowe ngerti
Em
opo sing tak roso iki
A D
roso tresno sing kebak jeroning ati..

G
tak titipne tembang rindu
Bm
sumilir angin wengi..
C
kedudut atiku..
G
ngeresep jeroning kalbu

Am
aku wegah kelangan
Em
sliramu kembange ati
Am D G
mugo kowe ngroso sing tak roso iki..

(Chorus)
C D G
jujur aku.. iki tresno tenanan..
Em Am
sak jeroning ati..
D G
iki wegah kelangan..
C
mergo tresno..
D G
wis tak simpen jroning dodo..
Em Am
senajan akeh pacoban..
D G
ngalangi dalan katresnan..

(Int.) C D G..
C D G..
C D G..

G
ojo kowe ngeroso
Bm
yen aku ngeliyo
C
tresno sing tak jogo
G
yo amung kanggo sliramu

Am
mugo kowe ngerti
Em
opo sing tak roso iki
A D
roso tresno sing kebak jeroning ati..

G
tak titipne tembang rindu
Bm
sumilir angin wengi..
C
kedudut atiku..
G
ngeresep jeroning kalbu

Am
aku wegah kelangan
Em
sliramu kembange ati
Am D G
mugo kowe ngroso sing tak roso iki..

(Chorus)
C D G
jujur aku.. iki tresno tenanan..
Em Am
sak jeroning ati..
D G
iki wegah kelangan..
C
mergo tresno..
D G
wis tak simpen jroning dodo..
Em Am
senajan akeh pacoban..
D G
ngalangi dalan katresnan..

(Outro) G..
Previous
Next Post »