banner

REDSOX D.P.R - Sermo Ninggal Cerito Chord Guitar

Capo di fret 3

(Intro) Am D G G
Am D G G

G C
pilu rasane yen kelingan sliramu
Am D
wes saking suwene kowe karo aku
G
nanging keno opo
C
kowe tego medot tresno
Am D
aku kurang opo nganti kowe lungo..

G C
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
Am
nanging nyatane
D
janjimu mung palsu
G D
mung sandiwara cintamu..

G C
wis cukup ngerti wae ro watakmu
Am D
wis ora bakal ngemis ning awakmu
Bm Em Am
aku duwe ati, duwe harga diri
D G
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
C
mung kowe sing ngerti
D
roso ati iki
Bm
aku ora gelem pisah
Em
nanging aku pasrah
Am
kowe sing tak sayang
D
saiki wis ilang
G G7
kowe mung iso tak sawang..

C
janji tinggal janji
D
lilakno awakku
Bm
arep piye meneh
Em
iki pancen wis nasibku
Am
kudu medot tresno
D
di sekseni howo adem
G D
sing ning waduk sermo..

G D
birune langit ijone cemoro
Em Bm
anyepe banyu jembare sermo
C G
batinku njerit atiku kesekso
Am D
sliramu di jodohke wong tuo

G D
senajan loro isaku mung nrimo
Em Bm
aku percoyo karma kuwi ono
C G
howo adem ning waduk sermo
Am D G D
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
C
mung kowe sing ngerti
D
roso ati iki
Bm
aku ora gelem pisah
Em
nanging aku pasrah
Am
kowe sing tak sayang
D
saiki wis ilang
G G7
kowe mung iso tak sawang.. ho..

C
janji tinggal janji
D
lilakno awakku
Bm
arep piye meneh
Em
iki pancen wis nasibku
Am
kudu medot tresno
D
di sekseni howo adem
G
sing ning waduk sermo..



REDSOX D.P.R - Sermo Ninggal Cerito

(Intro) Cm F A# A#
Cm F A# A#

A# D#
pilu rasane yen kelingan sliramu
Cm F
wes saking suwene kowe karo aku
A#
nanging keno opo
D#
kowe tego medot tresno
Cm F
aku kurang opo nganti kowe lungo..

A# D#
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
Cm
nanging nyatane
F
janjimu mung palsu
A# F
mung sandiwara cintamu..

A# D#
wis cukup ngerti wae ro watakmu
Cm F
wis ora bakal ngemis ning awakmu
Dm Gm Cm
aku duwe ati, duwe harga diri
F A#
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
D#
mung kowe sing ngerti
F
roso ati iki
Dm
aku ora gelem pisah
Gm
nanging aku pasrah
Cm
kowe sing tak sayang
F
saiki wis ilang
A# A#7
kowe mung iso tak sawang..

D#
janji tinggal janji
F
lilakno awakku
Dm
arep piye meneh
Gm
iki pancen wis nasibku
Cm
kudu medot tresno
F
di sekseni howo adem
A# F
sing ning waduk sermo..

A# F
birune langit ijone cemoro
Gm Dm
anyepe banyu jembare sermo
D# A#
batinku njerit atiku kesekso
Cm F
sliramu di jodohke wong tuo

A# F
senajan loro isaku mung nrimo
Gm Dm
aku percoyo karma kuwi ono
D# A#
howo adem ning waduk sermo
Cm F A# F
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
D#
mung kowe sing ngerti
F
roso ati iki
Dm
aku ora gelem pisah
Gm
nanging aku pasrah
Cm
kowe sing tak sayang
F
saiki wis ilang
A# A#7
kowe mung iso tak sawang.. ho..

D#
janji tinggal janji
F
lilakno awakku
Dm
arep piye meneh
Gm
iki pancen wis nasibku
Cm
kudu medot tresno
F
di sekseni howo adem
A#
sing ning waduk sermo..
Previous
Next Post »