banner

OM Wawes - Keno Godho Chord Guitar

(Intro) Am  G  F G C G
F Em Dm G C G

C Am
wengi kang dadi seksi
F G
netes deres.. eluhku ning pipi
C Am
nyeri.. roso ning ati..
F G
ngerti kowe.. mblenjani janji
C G
nglarani ati..

Am Em
nanging aku iso sabar lan nerimo
Dm
mergo gede roso tresnaku
G
ning sliramu..

(Chorus)
F
wes terus-terusno
G
anggonmu ngapusi aku
Em
wes terus-terusno
A
anggonmu nglarani aku
Dm
aku wes nepati janji
G C
setiaku marang sliramu..
F
aku wes nyobo nrimo
G
ngampet loro neng njero dodo
Em
aku wes nyobo lilo
A
mergo wes kebacut tresno
Dm
ora nyongko, ora ngiro
G C G
kowe keno godho lanang lio..

(Interlude) C Em Am G
F Em Dm G
C Em Am G
F Em Dm G C

C G/B Am
kuping rung sudo krungu
G F Em Dm G
marang janji-janji manismu..
C G/B Am
omo..nganmu mung palsu..
G F Em Dm
jebul elek.. polah tingkahmu
G C G
neng mburiku..

(Chorus)
F
wes terus-terusno
G
anggonmu ngapusi aku
Em
wes terus-terusno
A
anggonmu nglarani aku
Dm
aku wes nepati janji
G C
setiaku marang sliramu..
F
aku wes nyobo nrimo
G
ngampet loro neng njero dodo
Em
aku wes nyobo lilo
A
mergo wes kebacut tresno
Dm
ora nyongko, ora ngiro
G C
kowe keno godho lanang lio..

F
wes terus-terusno
G
anggonmu ngapusi aku
Em
wes terus-terusno
A
anggonmu nglarani aku
Dm
aku wes nepati janji
G C
setiaku marang sliramu.. wo..
F
aku wes nyobo nrimo
G
ngampet loro neng njero dodo
Em
aku wes nyobo lilo
A
mergo wes kebacut tresno
Dm
ora nyongko, ora ngiro
G C
kowe keno godho lanang lio..



OM Wawes - Keno Godho

(Intro) Em D C D G D
C Bm Am D G D

G Em
wengi kang dadi seksi
C D
netes deres.. eluhku ning pipi
G Em
nyeri.. roso ning ati..
C D
ngerti kowe.. mblenjani janji
G D
nglarani ati..

Em Bm
nanging aku iso sabar lan nerimo
Am
mergo gede roso tresnaku
D
ning sliramu..

(Chorus)
C
wes terus-terusno
D
anggonmu ngapusi aku
Bm
wes terus-terusno
E
anggonmu nglarani aku
Am
aku wes nepati janji
D G
setiaku marang sliramu..
C
aku wes nyobo nrimo
D
ngampet loro neng njero dodo
Bm
aku wes nyobo lilo
E
mergo wes kebacut tresno
Am
ora nyongko, ora ngiro
D G D
kowe keno godho lanang lio..

(Interlude) G Bm Em D
C Bm Am D
G Bm Em D
C Bm Am D G

G D/F# Em
kuping rung sudo krungu
D C Bm Am D
marang janji-janji manismu..
G D/F# Em
omo..nganmu mung palsu..
D C Bm Am
jebul elek.. polah tingkahmu
D G D
neng mburiku..

(Chorus)
C
wes terus-terusno
D
anggonmu ngapusi aku
Bm
wes terus-terusno
E
anggonmu nglarani aku
Am
aku wes nepati janji
D G
setiaku marang sliramu..
C
aku wes nyobo nrimo
D
ngampet loro neng njero dodo
Bm
aku wes nyobo lilo
E
mergo wes kebacut tresno
Am
ora nyongko, ora ngiro
D G
kowe keno godho lanang lio..

C
wes terus-terusno
D
anggonmu ngapusi aku
Bm
wes terus-terusno
E
anggonmu nglarani aku
Am
aku wes nepati janji
D G
setiaku marang sliramu.. wo..
C
aku wes nyobo nrimo
D
ngampet loro neng njero dodo
Bm
aku wes nyobo lilo
E
mergo wes kebacut tresno
Am
ora nyongko, ora ngiro
D G
kowe keno godho lanang lio..
Previous
Next Post »