banner

Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane Chord Guitar

(Intro) C G/B Am Em F C Dm G
C G/B Am Em F C Dm G

C G/B Am Em
kesel atiku ngerasakke awakmu..
F C
kabeh sing tak karep
Dm G
saiki wis ilang..

C G/B
eling omongmu
Am Em
mung awakku sing mbok sayang..
F C
nanging tresnamu
Dm G
mung manis neng lambe..

Dm F
mbok kiro ku ra ngerti..
Am G
kowe karo de'e.. kebangeten..
Dm F
koyo aku ra ngerti..
C G
opo wae.. sing mbok delikke..

(Chorus)
C G Am Em
ngomong wae.. opo sing mbok karepke
F C
opo wae yen iso nggawe
Dm G
dadi atimu seneng..
C G Am Em
jujur wae.. opo sing mbok karepke
F C
ra sah mandek terosno wae
Dm G
takduduhi dalane..

(Int.) F Fm C Am
Dm Em F G

Dm F
saiki wis ra kudu..
Am G
ngenteni awakmu.. tresnamu..
Dm F
tak anggep wis ra ono..
C G
kabeh janji.. manismu..

(Chorus)
C G Am Em
ngomong wae.. opo sing mbok karepke
F C
opo wae yen iso nggawe
Dm G
dadi atimu seneng..
C G Am Em
jujur wae.. opo sing mbok karepke
F C
ra sah mandek terosno wae
Dm G
takduduhi dalane..

C G Am Em
ngomong wae.. opo sing mbok karepke
F C
opo wae yen iso nggawe
Dm G
dadi atimu seneng..
C G Am Em
jujur wae.. opo sing mbok karepke
F C
ra sah mandek terosno wae
Dm G C
takduduhi dalane..
Previous
Next Post »