banner

Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton) Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) F G C Am Dm G C..

C G Am G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F C
Nyeritakke tresno..
Dm G
Seng kependem ono ning dodo..

C G Am G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F C
Yen pancen dalane..
Dm G C G
Uripku iki kudu koyo ngene..

C G Am G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F C
Nyeritakke tresno..
Dm G
Seng kependem ono ning dodo..

C G Am G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F C
Yen pancen dalane..
Dm G C
Uripku iki kudu koyo ngene..

Am Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
F
Ora bakal ilang..
G Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G C
Mung kependem ning ati..

(Interlude) F G Am Em Dm G C
F G Am Em Dm G C

C G Am G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F C
Nyeritakke tresno..
Dm G
Seng kependem ono ning dodo..

C G Am G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F C
Yen pancen dalane..
Dm G C
Uripku iki kudu koyo ngene..

Am Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
F
Ora bakal ilang..
G Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G C
Mung kependem ning ati..

F
Ora bakal ilang..
G Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G C
Mung kependem ning ati..

Dm G
Senadyan tresno iki..
C
Mung kependem ning ati..



Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton)

(Intro) A B E C#m F#m B E..

E B C#m B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A E
Nyeritakke tresno..
F#m B
Seng kependem ono ning dodo..

E B C#m B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A E
Yen pancen dalane..
F#m B E B
Uripku iki kudu koyo ngene..

E B C#m B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A E
Nyeritakke tresno..
F#m B
Seng kependem ono ning dodo..

E B C#m B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A E
Yen pancen dalane..
F#m B E
Uripku iki kudu koyo ngene..

C#m G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
A
Ora bakal ilang..
B C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B E
Mung kependem ning ati..

(Interlude) A B C#m G#m F#m B E
A B C#m G#m F#m B E

E B C#m B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A E
Nyeritakke tresno..
F#m B
Seng kependem ono ning dodo..

E B C#m B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A E
Yen pancen dalane..
F#m B E
Uripku iki kudu koyo ngene..

C#m G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
A
Ora bakal ilang..
B C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B E
Mung kependem ning ati..

A
Ora bakal ilang..
B C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B E
Mung kependem ning ati..

F#m B
Senadyan tresno iki..
E
Mung kependem ning ati..
Previous
Next Post »