banner

NDX AKA - Konco Musiman Chord Guitar

(Intro) C F G Em Am A Dm G C

C F
pas jaman koe susah..
G
aku ning sandingmu..
Em
pas jaman koe mulyo..
Am
koe malah lungo..
A Dm G
opo iki rasane aku salah kekancan
C
nduwe konco musiman..

C
susah seneng tak kancani
F
tibo tangi tak tulungi
F
mbiyen takone posisi
G
saiki koe ning endi
G
ndumeh sugih terus lungo
C
lali karo konco konco
C
aku ono pas rekoso
Am
koe lungo pas wis mulyo
Am
rokok entek yo cupitan
Dm
madang angkring yo kembulan
Dm
pendak dino ngalor ngidul
G
bingung nggolekke utangan
G
saiki uripmu penak
C
lali karo konco cerak
C
lagi sugih anyaran polahmu
(Am)
uwis macak sengak..

Am G
ning ngarep macak apik..
F C
ning mburi koyo kirek
C-G/B-Am G
ra miker sedulure
F E
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
C F
pas jaman koe susah..
G
aku ning sandingmu..
C
pas jaman koe mulyo..
Am
koe malah lungo..
Dm G
opo iki rasane aku salah kekancan
C
nduwe konco musiman..

C
saiki koe nglungani
F
rugi aku le nulungi
F
rugi aku le ngancani
G
balesanmu koyo tai
G
ibarate koe kere
C
saiki wis munggah bale
C
konco susah perjuangane
Am
saiki dilalekke
Am
kelingan ra pas atimu
Dm
dilarani dadi cidro koe sambat ro sopo
Dm G
nek udu karo konco-konco
G
wis pedot tekan semene
C
kekancane sedulure
C
aku ora butuh konco
(Am)
model asu koyo kowe..

Am G
ning ngarep macak apik..
F C
ning mburi koyo kirek
C-G/B-Am G
ra miker sedulure
F E
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
C F
pas jaman koe susah..
G
aku ning sandingmu..
C
pas jaman koe mulyo..
Am
koe malah lungo..
Dm G
opo iki rasane aku salah kekancan
C
nduwe konco musiman..

C F
pas jaman koe susah..
G
aku ning sandingmu..
C
pas jaman koe mulyo..
Am
koe malah lungo..
Dm G
opo iki rasane aku salah kekancan
C
nduwe konco musiman..



NDX AKA - Konco Musiman

(Intro) A D E C#m F#m F# Bm E A

A D
pas jaman koe susah..
E
aku ning sandingmu..
C#m
pas jaman koe mulyo..
F#m
koe malah lungo..
F# Bm E
opo iki rasane aku salah kekancan
A
nduwe konco musiman..

A
susah seneng tak kancani
D
tibo tangi tak tulungi
D
mbiyen takone posisi
E
saiki koe ning endi
E
ndumeh sugih terus lungo
A
lali karo konco konco
A
aku ono pas rekoso
F#m
koe lungo pas wis mulyo
F#m
rokok entek yo cupitan
Bm
madang angkring yo kembulan
Bm
pendak dino ngalor ngidul
E
bingung nggolekke utangan
E
saiki uripmu penak
A
lali karo konco cerak
A
lagi sugih anyaran polahmu
(F#m)
uwis macak sengak..

F#m E
ning ngarep macak apik..
D A
ning mburi koyo kirek
A-E/G#-F#m E
ra miker sedulure
D C#
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
A D
pas jaman koe susah..
E
aku ning sandingmu..
A
pas jaman koe mulyo..
F#m
koe malah lungo..
Bm E
opo iki rasane aku salah kekancan
A
nduwe konco musiman..

A
saiki koe nglungani
D
rugi aku le nulungi
D
rugi aku le ngancani
E
balesanmu koyo tai
E
ibarate koe kere
A
saiki wis munggah bale
A
konco susah perjuangane
F#m
saiki dilalekke
F#m
kelingan ra pas atimu
Bm
dilarani dadi cidro koe sambat ro sopo
Bm E
nek udu karo konco-konco
E
wis pedot tekan semene
A
kekancane sedulure
A
aku ora butuh konco
(F#m)
model asu koyo kowe..

F#m E
ning ngarep macak apik..
D A
ning mburi koyo kirek
A-E/G#-F#m E
ra miker sedulure
D C#
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
A D
pas jaman koe susah..
E
aku ning sandingmu..
A
pas jaman koe mulyo..
F#m
koe malah lungo..
Bm E
opo iki rasane aku salah kekancan
A
nduwe konco musiman..

A D
pas jaman koe susah..
E
aku ning sandingmu..
A
pas jaman koe mulyo..
F#m
koe malah lungo..
Bm E
opo iki rasane aku salah kekancan
A
nduwe konco musiman..
Previous
Next Post »