banner

Irene Ghea - ASW (Aku Sayang We) Chord Guitar

🎸 chord sudah didasarkan

F G
opo aku kurang sayang..
Em Am
tegane kowe ngilang..
Dm G C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Intro) C G/B Am G
F G C..
F G Em A
Dm G C..

C G/B Am G
hatiku kadung jeru karo kowe..
Dm A G
tapi atimu malah berpaling ro liyane..

F G
opo aku kurang sayang..
C G/B Am
sak penake kowe ngilang
Dm G C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

C G/B Am G
rasane jero ati kudu nangis..
Dm A G
perih batinku kelingan koyo diiris-iris

F G
kowe tego nggowo tresno
C G/B Am
kowe lungo ninggal loro..
Dm G C C7
ra mikir atiku dadi korban cintamu..

(Chorus)
F G C Am
getun.. aku kenal kowe..
Dm G C
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
F G
opo aku kurang sayang..
C G/B Am
tegane kowe ngilang
Dm G C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Int.) C G/B Am G
F Em Dm G
F G C G/B Am
Dm G C..

C G/B Am G
hatiku kadung jeru karo kowe..
Dm A G
tapi atimu malah berpaling ro liyane..

F G
opo aku kurang sayang..
C G/B Am
sak penake kowe ngilang
Dm G C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Chorus)
F G C Am
getun.. aku kenal kowe..
Dm G C
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
F G
opo aku kurang sayang..
C G/B Am
tegane kowe ngilang
Dm G C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

F G C Am
getun.. aku kenal kowe..
Dm G C
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
F G
opo aku kurang sayang..
C G/B Am
tegane kowe ngilang
Dm G C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..



Irene Ghea - ASW (Aku Sayang We)

G# A#
opo aku kurang sayang..
Gm Cm
tegane kowe ngilang..
Fm A# D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Intro) D# Dm Cm A#
G# A# D#..
G# A# Gm C
Fm A# D#..

D# Dm Cm A#
hatiku kadung jeru karo kowe..
Fm E A#
tapi atimu malah berpaling ro liyane..

G# A#
opo aku kurang sayang..
D# A#/D Cm
sak penake kowe ngilang
Fm A# D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

D# Dm Cm A#
rasane jero ati kudu nangis..
Fm E A#
perih batinku kelingan koyo diiris-iris

G# A#
kowe tego nggowo tresno
D# A#/D Cm
kowe lungo ninggal loro..
Fm A# D# D#7
ra mikir atiku dadi korban cintamu..

(Chorus)
G# A# D# Cm
getun.. aku kenal kowe..
Fm A# D#
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
G# A#
opo aku kurang sayang..
D# A#/D Cm
tegane kowe ngilang
Fm A# D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Int.) D# Dm Cm A#
G# Gm Fm A#..
G# A# D# A#/D Cm
Fm A# D#..

D# Dm Cm A#
hatiku kadung jeru karo kowe..
Fm E A#
tapi atimu malah berpaling ro liyane..

G# A#
opo aku kurang sayang..
D# A#/D Cm
sak penake kowe ngilang
Fm A# D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Chorus)
G# A# D# Cm
getun.. aku kenal kowe..
Fm A# D#
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
G# A#
opo aku kurang sayang..
D# A#/D Cm
tegane kowe ngilang
Fm A# D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

G# A# D# Cm
getun.. aku kenal kowe..
Fm A# D#
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
G# A#
opo aku kurang sayang..
D# A#/D Cm
tegane kowe ngilang
Fm A# D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..
Previous
Next Post »