banner

Ilux ID - Kari Cerito Chord Guitar

Capo di fret 5

(Intro) C Em Am
F G C
F G Em Am
Dm G C

C G Am G
kelingan sing mbiyen mbiyen..
F G C
ra kroso netes eluhku..
Dm G
aku kangen.. aku rindu..
C
karo ngguyumu..

(Chorus)
F G Em
kowe.. seng tak sayang-sayang
Am Dm G C
saiki wes lungo.. kari cerito..
F G Em Am
cukup.. atiku iki nelongso
Dm G C
tak iklasno kowe nyanding wong liyo

(Int.) F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

C G Am G
kelingan sing mbiyen mbiyen..
F G C
ra kroso netes eluhku..
Dm G
aku kangen.. aku rindu..
C
karo ngguyumu..

(Chorus)
F G Em
kowe.. seng tak sayang-sayang
Am Dm G C
saiki wes lungo.. kari cerito..
F G Em Am
cukup.. atiku iki nelongso
Dm G C
tak iklasno kowe nyanding wong liyo..

F G Em
kowe.. seng tak sayang-sayang
Am Dm G C
saiki wes lungo.. kari cerito..
F G Em Am
cukup.. atiku iki nelongso
Dm G C
tak iklasno kowe nyanding wong liyo..
F G
tak iklasno..
C
kowe nyanding wong liyo..

(Outro) F G C



Ilux ID - Kari Cerito

(Intro) F Am Dm
Bb C F
Bb C Am Dm
Gm C F

F C Dm C
kelingan sing mbiyen mbiyen..
Bb C F
ra kroso netes eluhku..
Gm C
aku kangen.. aku rindu..
F
karo ngguyumu..

(Chorus)
Bb C Am
kowe.. seng tak sayang-sayang
Dm Gm C F
saiki wes lungo.. kari cerito..
Bb C Am Dm
cukup.. atiku iki nelongso
Gm C F
tak iklasno kowe nyanding wong liyo

(Int.) Bb C Am Dm
Gm C F
Bb C Am Dm
Gm C F

F C Dm C
kelingan sing mbiyen mbiyen..
Bb C F
ra kroso netes eluhku..
Gm C
aku kangen.. aku rindu..
F
karo ngguyumu..

(Chorus)
Bb C Am
kowe.. seng tak sayang-sayang
Dm Gm C F
saiki wes lungo.. kari cerito..
Bb C Am Dm
cukup.. atiku iki nelongso
Gm C F
tak iklasno kowe nyanding wong liyo..

Bb C Am
kowe.. seng tak sayang-sayang
Dm Gm C F
saiki wes lungo.. kari cerito..
Bb C Am Dm
cukup.. atiku iki nelongso
Gm C F
tak iklasno kowe nyanding wong liyo..
Bb C
tak iklasno..
F
kowe nyanding wong liyo..

(Outro) Bb C F
Previous
Next Post »