banner

Happy Asmara - Sayangmu Karo Kono Chord Guitar

Capo di fret 6

(Intro) Am Em F Em
Am Em F Em

Am
seprono seprene
Em
kowe sing tak perjuangne
F Em
nganti awakku koyo ngene..
Am Em
pancen aku biso.. nduweni rogomu
F Em
nanging rabiso nduweni atimu..

(Intro) Am Em F Em
Am Em F Em

Am
seprono seprene
Em
kowe sing tak perjuangne
F Em
nganti awakku koyo ngene..
Am Em
pancen aku biso.. nduweni rogomu
F Em
nanging rabiso nduweni atimu..

(Chorus)
Am Dm
tresnomu mung naliko butuh aku
G C
sayangmu mung naliko butuh aku
Am Dm
suwe suwe sopo sing betah koyo ngene
G C
sing disayangi malah sayang karo liyane

Dm Am
lilo aku lilo.. yen sayangmu karo kono
Bm Am
menowo iki garise sing Kuoso..

(Int.) Am Em F Em
Am Em F Em

Am
seprono seprene
Em
kowe sing tak perjuangne
F Em
nganti awakku koyo ngene..
Am Em
pancen aku biso.. nduweni rogomu
F Em
nanging rabiso nduweni atimu..

(Chorus)
Am Dm
tresnomu mung naliko butuh aku
G C
sayangmu mung naliko butuh aku
Am Dm
suwe suwe sopo sing betah koyo ngene
G C
sing disayangi malah sayang karo liyane

Dm Am
lilo aku lilo.. yen sayangmu karo kono
Bm Am
menowo iki garise sing Kuoso..
Bm Am
menowo iki garise sing Kuoso..



Happy Asmara - Sayangmu Karo Kono

(Intro) D#m A#m B A#m
D#m A#m B A#m

D#m
seprono seprene
A#m
kowe sing tak perjuangne
B A#m
nganti awakku koyo ngene..
D#m A#m
pancen aku biso.. nduweni rogomu
B A#m
nanging rabiso nduweni atimu..

(Intro) D#m A#m B A#m
D#m A#m B A#m

D#m
seprono seprene
A#m
kowe sing tak perjuangne
B A#m
nganti awakku koyo ngene..
D#m A#m
pancen aku biso.. nduweni rogomu
B A#m
nanging rabiso nduweni atimu..

(Chorus)
D#m G#m
tresnomu mung naliko butuh aku
C# F#
sayangmu mung naliko butuh aku
D#m G#m
suwe suwe sopo sing betah koyo ngene
C# F#
sing disayangi malah sayang karo liyane

G#m D#m
lilo aku lilo.. yen sayangmu karo kono
Fm D#m
menowo iki garise sing Kuoso..

(Int.) D#m A#m B A#m
D#m A#m B A#m

D#m
seprono seprene
A#m
kowe sing tak perjuangne
B A#m
nganti awakku koyo ngene..
D#m A#m
pancen aku biso.. nduweni rogomu
B A#m
nanging rabiso nduweni atimu..

(Chorus)
D#m G#m
tresnomu mung naliko butuh aku
C# F#
sayangmu mung naliko butuh aku
D#m G#m
suwe suwe sopo sing betah koyo ngene
C# F#
sing disayangi malah sayang karo liyane

G#m D#m
lilo aku lilo.. yen sayangmu karo kono
Fm D#m
menowo iki garise sing Kuoso..
Fm D#m
menowo iki garise sing Kuoso..
Previous
Next Post »