banner

Happy Asmara - Balik Kanan Wae Chord Guitar

Capo di fret 3

C G
kelingan nalikane
Am G
aku ketemu ro kowe
F
ati iki langsung
G
iso tresno rasane

C G
saben ketemu sliramu
Am G
tansah ayem atiku
F
naliko nyawang
G
esem lan guyumu.. huu..

F
sampai tiba
G
waktu yang ku nanti..
C
tak ungkapke roso
G Am
ning njero ati iki
G F
nanging nyatane
G C
kowe ono sing nduweni..

(Chorus)
F G
aku tresno karo kowe
C Am
nanging aku biso opo
F
ngerteni kowe
G C
uwes nyanding uwong liyo..

F G
aku kudu iso nerimo
C Am
senajan ati loro rasane
F G C
mungkin kabeh iki wes dalane..

(Int.) C G Am G F G
C G Am G F G

F G C
sepurane aku wes tresno sliramu
Am F
senajan aku iki dudu pilihanmu
G
mending tak ikhlasno dari pada cidro
C
mugo kowe bahagia karo wong liyo..

(Intro) F G C..

F
sampai tiba
G
waktu yang ku nanti..
C
tak ungkapke roso
G Am
ning njero ati iki
G F
nanging nyatane
G C
kowe ono sing nduweni..

(Chorus)
F G
aku tresno karo kowe
C Am
nanging aku biso opo
F
ngerteni kowe
G C
uwes nyanding uwong liyo..

F G
aku kudu iso nerimo
C Am
senajan ati loro rasane
F G C
mungkin kabeh iki wes dalane..

F G
aku tresno karo kowe
C Am
nanging aku biso opo
F
ngerteni kowe
G C
uwes nyanding uwong liyo..

F G
aku kudu iso nerimo
C Am
senajan ati loro rasane
F G C
mungkin kabeh iki wes dalane..

F
wes wes wes cukup
G C
mending balik kanan wae..
Previous
Next Post »