banner

Happy Asmara - Aku Tenang Chord Guitar

Capo di fret 3

F G C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am Dm G C
ra ono wong liyo sing iso misahake..
F G C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) C G Am Em F G C

C F C F
sumilire angin dalu iki..
C F G
kelingan esemmu dek wingi..
Em Am
tansah kegowo.. nganti saiki..
Dm G C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Dm G C G/B Am
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm G C G/B
mung kowe.. sing purun nompo
Am
opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro) F G C

(Chorus)
F G C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am Dm G C
ra ono wong liyo sing iso misahake..
F G C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.) C G Am Em F G C
C G Am Em F G C

C F C F
sumilire angin dalu iki..
C F G
kelingan esemmu dek wingi..
Em Am
tansah kegowo.. nganti saiki..
Dm G C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Dm G C G/B Am
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm G C G/B
mung kowe.. sing purun nompo
Am
opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro) F G C

(Chorus)
F G C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am Dm G C
ra ono wong liyo sing iso misahake..
F G C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

F G C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am Dm G C
ra ono wong liyo sing iso misahake..
F G C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..



Happy Asmara - Aku Tenang

G# A# D#
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Cm Fm A# D#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
G# A# D#
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Cm Fm
ra bakal ilang
A# D#
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) D# A# Cm Gm G# A# D#

D# G# D# G#
sumilire angin dalu iki..
D# G# A#
kelingan esemmu dek wingi..
Gm Cm
tansah kegowo.. nganti saiki..
Fm A# D#
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Fm A# D# A#/D Cm
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
Fm A# D#
nganti saiki biso dadi siji..
Fm A# D# A#/D
mung kowe.. sing purun nompo
Cm
opo kahananku
Fm A# D#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro) G# A# D#

(Chorus)
G# A# D#
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Cm Fm A# D#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
G# A# D#
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Cm Fm
ra bakal ilang
A# D#
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.) D# A# Cm Gm G# A# D#
D# A# Cm Gm G# A# D#

D# G# D# G#
sumilire angin dalu iki..
D# G# A#
kelingan esemmu dek wingi..
Gm Cm
tansah kegowo.. nganti saiki..
Fm A# D#
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Fm A# D# A#/D Cm
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
Fm A# D#
nganti saiki biso dadi siji..
Fm A# D# A#/D
mung kowe.. sing purun nompo
Cm
opo kahananku
Fm A# D#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro) G# A# D#

(Chorus)
G# A# D#
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Cm Fm A# D#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
G# A# D#
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Cm Fm
ra bakal ilang
A# D#
mergo kowe sing tak sayang..

G# A# D#
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Cm Fm A# D#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
G# A# D#
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Cm Fm
ra bakal ilang
A# D#
mergo kowe sing tak sayang..
Previous
Next Post »