banner

Happy Asmara - Aku Ora Biasa Chord Guitar

Capo di fret 5

(Intro) Am Em F G

Am Em
mungkin awakku kudu lungo..
F Am
soko kowe.. sak lawase..
Am Em
opo pancene tresno iki..
F Am
tak akhiri.. sakmene wae..

Dm
mergo tresnoku
Am
uwes mbok bagi
Dm
nyatane kowe tego
G
mblenjani janji..

(Chorus)
C
aku ra biasa
G
yen kowe ora ning sandingku
F G
aku ra biasa yen aku
C G
ora krungu suwaramu
C
aku ra biasa
G
yen ora memeluk awakmu
F G
aku ra biasa yen aku
C G
turu tanpo belaianmu
F
aku ra biasa..
Am
aku ra biasa..

(Int.) Am Em F G..

Am Em
uwes tak cobo nglalekake..
F Am
tresno iki.. nanging ra iso
Am Em
bayang bayangmu ra iso ilang
F Am
awan lan bengi tansah kelingan

Dm
mergo tresnoku
Am
uwes mbok bagi
Dm
nyatane kowe tego
G
mblenjani janji..

(Chorus)
C
aku ra biasa
G
yen kowe ora ning sandingku
F G
aku ra biasa yen aku
C G
ora krungu suwaramu
C
aku ra biasa
G
yen ora memeluk awakmu
F G
aku ra biasa yen aku
C G
turu tanpo belaianmu
F
aku ra biasa..
G Am
aku ra biasa..

(Int.) G C F Dm Em G

(Chorus)
C
aku ra biasa
G
yen kowe ora ning sandingku
F G
aku ra biasa yen aku
C G
ora krungu suwaramu
C
aku ra biasa
G
yen ora memeluk awakmu
F G
aku ra biasa yen aku
C G
turu tanpo belaianmu

C
aku ra biasa
G
yen kowe ora ning sandingku
F G
aku ra biasa yen aku
C G
ora krungu suwaramu
C
aku ra biasa
G
yen ora memeluk awakmu
F G
aku ra biasa yen aku
C G
turu tanpo belaianmu
F
aku ra biasa..
G Am
aku ra biasa..



Happy Asmara - Aku Ora Biasa

(Intro) Dm Am Bb C

Dm Am
mungkin awakku kudu lungo..
Bb Dm
soko kowe.. sak lawase..
Dm Am
opo pancene tresno iki..
Bb Dm
tak akhiri.. sakmene wae..

Gm
mergo tresnoku
Dm
uwes mbok bagi
Gm
nyatane kowe tego
C
mblenjani janji..

(Chorus)
F
aku ra biasa
C
yen kowe ora ning sandingku
Bb C
aku ra biasa yen aku
F C
ora krungu suwaramu
F
aku ra biasa
C
yen ora memeluk awakmu
Bb C
aku ra biasa yen aku
F C
turu tanpo belaianmu
Bb
aku ra biasa..
Dm
aku ra biasa..

(Int.) Dm Am Bb C..

Dm Am
uwes tak cobo nglalekake..
Bb Dm
tresno iki.. nanging ra iso
Dm Am
bayang bayangmu ra iso ilang
Bb Dm
awan lan bengi tansah kelingan

Gm
mergo tresnoku
Dm
uwes mbok bagi
Gm
nyatane kowe tego
C
mblenjani janji..

(Chorus)
F
aku ra biasa
C
yen kowe ora ning sandingku
Bb C
aku ra biasa yen aku
F C
ora krungu suwaramu
F
aku ra biasa
C
yen ora memeluk awakmu
Bb C
aku ra biasa yen aku
F C
turu tanpo belaianmu
Bb
aku ra biasa..
C Dm
aku ra biasa..

(Int.) C F Bb Gm Am C

(Chorus)
F
aku ra biasa
C
yen kowe ora ning sandingku
Bb C
aku ra biasa yen aku
F C
ora krungu suwaramu
F
aku ra biasa
C
yen ora memeluk awakmu
Bb C
aku ra biasa yen aku
F C
turu tanpo belaianmu

F
aku ra biasa
C
yen kowe ora ning sandingku
Bb C
aku ra biasa yen aku
F C
ora krungu suwaramu
F
aku ra biasa
C
yen ora memeluk awakmu
Bb C
aku ra biasa yen aku
F C
turu tanpo belaianmu
Bb
aku ra biasa..
C Dm
aku ra biasa..
Previous
Next Post »