banner

Furry Setya - Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala Chord Guitar

(Intro) G C Cm G Em
Am D G D

G Am
wis suwe aku ngenteni kepastianmu..
D G
jawaban roso seko njero atimu..
C Cm
pengenku mung siji..
G Em
kowe nompo tresno iki..
Am D G D
ngelakoni bareng.. urip karo aku..

G Am
ra usah nggagas omongane wong liyo..
D G
bahagia raono bentuk'e tapi kroso
C Cm G Em
urip mung sepisan.. ora usah neko-neko..
Am D G D
niati sing suci golek berkahe Gusti..

(Chorus)
G
ojo sumelang..
C
mengko uripe susah
Am
kowe sing tenang..
D G
aku tak sing obah..
Am D
mung cukup ngancani aku
G Em
mung cukup ndongake aku
Am D G
semoga kita berdua bahagia..

(Int.) Cm G Cm G
Am D G Em
Am D G D

G Am
ra usah nggagas omongane wong liyo..
D G
bahagia raono bentuk'e tapi kroso
C Cm G Em
urip mung sepisan.. ora usah neko-neko..
Am D G D
niati sing suci golek berkahe Gusti..

(Chorus)
G
ojo sumelang..
C
mengko uripe susah
Am
kowe sing tenang..
D G
aku tak sing obah..
Am D
mung cukup ngancani aku
G Em
mung cukup ndongake aku
Am D G D
semoga kita berdua bahagia..

G
ojo sumelang..
C
mengko uripe susah
Am
kowe sing tenang..
D G
aku tak sing obah..
Am D
mung cukup ngancani aku
G Em
mung cukup ndongake aku
Am D G Em
semoga kita berdua bahagia..
Am D Cm G
semoga kita berdua bahagia.. woo..o..
Previous
Next Post »