banner

Didi Kempot - Sigar Tresnone Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) Am F Dm E
Dm Am D F Am

Am G F
Piring sing pecah ilang separo
Am E
tak sayang sayang kok koyo ngono
Dm Am
Sigar dadi loro urung dadi bojo
D F Am
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) D F Am

Am F
Piring sing pecah kari tilase
Am E
tak sayang sayang kok koyo ngene
Dm Am
Metengi atiku iki perih rasane
E Am
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) F Am E D Am

E
Mangan mung kari muluk
Am
wis neng ngarepe lambe
E
Aku sing ngrekoso
F Am
neng ra melu ngrasakke

(Intro) F Am

E
Ngelak mung kari ngombe
Am
Kabeh wis tak cepakke
E Am
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) F.. Em Am

Am G F
Piring sing pecah kari tilase
Am E
tak sayang sayang kok koyo ngene
Dm Am
Metengi atiku iki perih rasane
E Am
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) F Am E D Am

E
Mangan mung kari muluk
Am
wis neng ngarepe lambe
E
Aku sing ngrekoso
F Am
neng ra melu ngrasakke

(Intro) F Am

E
Ngelak mung kari ngombe
Am
Kabeh wis tak cepakke
E Am
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) F.. Em Am

Am G F
Piring sing pecah ilang separo
Am E
tak sayang sayang kok koyo ngono
Dm Am
Sigar dadi loro urung dadi bojo
D F Am
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) D F Am

Am F
Piring sing pecah kari tilase
Am E
tak sayang sayang kok koyo ngene
Dm Am
Metengi atiku iki perih rasane
E Am
mbiyen sayang saiki ilang tresnane..



Didi Kempot - Sigar Tresnone

(Intro) Bm G Em F#
Em Bm E G Bm

Bm A G
Piring sing pecah ilang separo
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngono
Em Bm
Sigar dadi loro urung dadi bojo
E G Bm
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) E G Bm

Bm G
Piring sing pecah kari tilase
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngene
Em Bm
Metengi atiku iki perih rasane
F# Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) G Bm F# E Bm

F#
Mangan mung kari muluk
Bm
wis neng ngarepe lambe
F#
Aku sing ngrekoso
G Bm
neng ra melu ngrasakke

(Intro) G Bm

F#
Ngelak mung kari ngombe
Bm
Kabeh wis tak cepakke
F# Bm
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) G.. F#m Bm

Bm A G
Piring sing pecah kari tilase
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngene
Em Bm
Metengi atiku iki perih rasane
F# Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) G Bm F# E Bm

F#
Mangan mung kari muluk
Bm
wis neng ngarepe lambe
F#
Aku sing ngrekoso
G Bm
neng ra melu ngrasakke

(Intro) G Bm

F#
Ngelak mung kari ngombe
Bm
Kabeh wis tak cepakke
F# Bm
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) G.. F#m Bm

Bm A G
Piring sing pecah ilang separo
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngono
Em Bm
Sigar dadi loro urung dadi bojo
E G Bm
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) E G Bm

Bm G
Piring sing pecah kari tilase
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngene
Em Bm
Metengi atiku iki perih rasane
F# Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane..
Previous
Next Post »