banner

Didi Kempot - Digondol Kucing feat. Irenne Ghea Chord Guitar

(Intro) C  Dm G C
F C G C G

C G
botole garing, entek isine
G C
iwake ilang, digondhol kucing
C F
tak ilang-iling, kari tilase
F C G C
tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing

C G
setengah mateng mas, tempe mendoan
G C
ngersakke pinten.. kangge surungan
C F
setengah mendem mas, terbang melayang
F C G C
nganti ra eling eee, uwis lali tenan

(Intro) Dm G C
Dm G C

Dm
angkat tangan tinggi-tinggi
Em
goyang ngibing sampai pagi
Dm G C
miring sithik sri ben tambah assoy
Dm
jogingan ketiban sampur
Em
kantuk nyawer ojo ngrangkul
Dm G C
lapan enam mas, sing penting akur..

(Int.) C G G C
C F F C G C G

C G
ngesir wong manis, larang regane
G C
rak tinggal noleh, digondhol kucing
C F
ojo mungil lamis, abang abang lambe
F C G C
tiwas tak pikir eee, digondhol kucing

C G
ngono yo ngono mas, neng ojo ngene
G C
ojo cemburu.. trus gawe gawe
C F
wong sampun telas mas, niki wektune
F C G C
biso dilanjut mas, ngibing neng kene

(Intro) Dm G C
Dm G C

Dm
angkat tangan tinggi-tinggi
Em
goyang ngibing sampai pagi
Dm G C
miring sithik sri ben tambah assoy
Dm
jogetan ketiban sampur
Em
kantuk nyawer ojo ngrangkul
Dm G C
lapan enam mas, sing penting akur..

Dm G C
sing disawer.. digondhol kucing..

(Outro) C..



Didi Kempot - Digondol Kucing feat. Irenne Ghea

(Intro) A# Cm F A#
D# A# F A# F

A# F
botole garing, entek isine
F A#
iwake ilang, digondhol kucing
A# D#
tak ilang-iling, kari tilase
D# A# F A#
tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing

A# F
setengah mateng mas, tempe mendoan
F A#
ngersakke pinten.. kangge surungan
A# D#
setengah mendem mas, terbang melayang
D# A# F A#
nganti ra eling eee, uwis lali tenan

(Intro) Cm F A#
Cm F A#

Cm
angkat tangan tinggi-tinggi
Dm
goyang ngibing sampai pagi
Cm F A#
miring sithik sri ben tambah assoy
Cm
jogingan ketiban sampur
Dm
kantuk nyawer ojo ngrangkul
Cm F A#
lapan enam mas, sing penting akur..

(Int.) A# F F A#
A# D# D# A# F A# F

A# F
ngesir wong manis, larang regane
F A#
rak tinggal noleh, digondhol kucing
A# D#
ojo mungil lamis, abang abang lambe
D# A# F A#
tiwas tak pikir eee, digondhol kucing

A# F
ngono yo ngono mas, neng ojo ngene
F A#
ojo cemburu.. trus gawe gawe
A# D#
wong sampun telas mas, niki wektune
D# A# F A#
biso dilanjut mas, ngibing neng kene

(Intro) Cm F A#
Cm F A#

Cm
angkat tangan tinggi-tinggi
Dm
goyang ngibing sampai pagi
Cm F A#
miring sithik sri ben tambah assoy
Cm
jogetan ketiban sampur
Dm
kantuk nyawer ojo ngrangkul
Cm F A#
lapan enam mas, sing penting akur..

Cm F A#
sing disawer.. digondhol kucing..

(Outro) A#..
Previous
Next Post »