banner

Dhevy Geranium - Mantan Sayang Chord Guitar

  C            Am
piye.. kabarmu mantan
Dm G
opo kowe.. ora kelingan
Em Am
mbiyen kowe.. karo aku
Dm G C
tau.. sayang sayangan.. masalalu..

(Intro) C Am F Em-Dm C Am G Em-Dm
C Am F Em-Dm C Am G Em-Dm
C F G C F G
C F G C F G

C Am
piye.. kabarmu mantan
Dm G
opo kowe.. ora kelingan
Em Am
mbiyen kowe.. karo aku
Dm G
tau.. sayang sayangan..

C Am
masalalu.. dadi kenangan
Dm G
kenangan.. tak terlupakan
Em Am
mantan.. sayang..
Dm G C G
cukup tak simpen dadi kenangan..

(Chorus)
F G
mantan.. sayang..
Em Am
saiki aku ning kene wis tenang..
Dm
raono sing nglarani
G
koyo sing mbok lakoni..

F G
mantan.. sayang..
Em Am
saiki aku ning kene wis seneng
Dm
cukup tresnamu
G C
sing tau.. mbuyarne atiku..

(Int.) Am Dm Am Dm
F G C-G/B-Am
Dm G C G

(Chorus)
F G
mantan.. sayang..
Em Am
saiki aku ning kene wis tenang..
Dm
raono sing nglarani
G
koyo sing mbok lakoni..

F G
mantan.. sayang..
Em Am
saiki aku ning kene wis seneng..
Dm
cukup tresnamu
G C
sing tau.. mbuyarne atiku..

Dm
cukup tresnamu
G C
sing tau.. mbuyarne atiku..



Dhevy Geranium - Mantan Sayang

A F#m
piye.. kabarmu mantan
Bm E
opo kowe.. ora kelingan
C#m F#m
mbiyen kowe.. karo aku
Bm E A
tau.. sayang sayangan.. masalalu..

(Intro) A F#m D C#m-Bm A F#m E C#m-Bm
A F#m D C#m-Bm A F#m E C#m-Bm
A D E A D E
A D E A D E

A F#m
piye.. kabarmu mantan
Bm E
opo kowe.. ora kelingan
C#m F#m
mbiyen kowe.. karo aku
Bm E
tau.. sayang sayangan..

A F#m
masalalu.. dadi kenangan
Bm E
kenangan.. tak terlupakan
C#m F#m
mantan.. sayang..
Bm E A E
cukup tak simpen dadi kenangan..

(Chorus)
D E
mantan.. sayang..
C#m F#m
saiki aku ning kene wis tenang..
Bm
raono sing nglarani
E
koyo sing mbok lakoni..

D E
mantan.. sayang..
C#m F#m
saiki aku ning kene wis seneng
Bm
cukup tresnamu
E A
sing tau.. mbuyarne atiku..

(Int.) F#m Bm F#m Bm
D E A-E/G#-F#m
Bm E A E

(Chorus)
D E
mantan.. sayang..
C#m F#m
saiki aku ning kene wis tenang..
Bm
raono sing nglarani
E
koyo sing mbok lakoni..

D E
mantan.. sayang..
C#m F#m
saiki aku ning kene wis seneng..
Bm
cukup tresnamu
E A
sing tau.. mbuyarne atiku..

Bm
cukup tresnamu
E A
sing tau.. mbuyarne atiku..
Previous
Next Post »