banner

Corazon - Bakal Tak Tompo Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) F G C
F G Am G C F G

C G Am Em
bingung rasane atiku..
F C
kudu pisah karo kowe
Dm G
mergo ra oleh restu..
C G Am Em
sio-sio anggonku njogo tresno..
F C Dm G
yen akhire kowe jodone wong liyo..

F G
tak kuatke atiku
Em Am
nyawang kowe ro liyane
F
tak dongake kowe
G
mugo langgeng selawase..

(Chorus)
C G Am Em
bakal tak tompo senajan atiku loro
F G C
piye maneh iki kudu tak lakoni..
F G
kowe sing tak tresno
Em Am
di jodohke ro wong liyo
F G C
isaku.. sabar lan nerimo..

(Int.) F G C
F G Am G C F G

C G Am Em
aku ngerti tresno ra kudu nduweni..
F C Dm G
nanging ngopo.. kudu aku sing ngalami..
C G Am Em
tresnoku wis kadung jeru..
F C Dm G
akhire aku.. sing digawe tatu..

F G
tak kuatke atiku
Em Am
nyawang kowe ro liyane
F
tak dongake kowe
G
mugo langgeng selawase..

(Chorus)
C G Am Em
bakal tak tompo senajan atiku loro
F G C
piye maneh iki kudu tak lakoni..
F G
kowe sing tak tresno
Em Am
di jodohke ro wong liyo
F G C
isaku.. sabar lan nerimo..

C G Am Em
bakal tak tompo senajan atiku loro
F G C
piye maneh iki kudu tak lakoni..
F G
kowe sing tak tresno
Em Am
di jodohke ro wong liyo
F G C
isaku.. sabar lan nerimo..
F G C
isaku.. sabar lan nerimo..



Corazon - Bakal Tak Tompo

(Intro) G A D
G A Bm A D G A

D A Bm F#m
bingung rasane atiku..
G D
kudu pisah karo kowe
Em A
mergo ra oleh restu..
D A Bm F#m
sio-sio anggonku njogo tresno..
G D Em A
yen akhire kowe jodone wong liyo..

G A
tak kuatke atiku
F#m Bm
nyawang kowe ro liyane
G
tak dongake kowe
A
mugo langgeng selawase..

(Chorus)
D A Bm F#m
bakal tak tompo senajan atiku loro
G A D
piye maneh iki kudu tak lakoni..
G A
kowe sing tak tresno
F#m Bm
di jodohke ro wong liyo
G A D
isaku.. sabar lan nerimo..

(Int.) G A D
G A Bm A D G A

D A Bm F#m
aku ngerti tresno ra kudu nduweni..
G D Em A
nanging ngopo.. kudu aku sing ngalami..
D A Bm F#m
tresnoku wis kadung jeru..
G D Em A
akhire aku.. sing digawe tatu..

G A
tak kuatke atiku
F#m Bm
nyawang kowe ro liyane
G
tak dongake kowe
A
mugo langgeng selawase..

(Chorus)
D A Bm F#m
bakal tak tompo senajan atiku loro
G A D
piye maneh iki kudu tak lakoni..
G A
kowe sing tak tresno
F#m Bm
di jodohke ro wong liyo
G A D
isaku.. sabar lan nerimo..

D A Bm F#m
bakal tak tompo senajan atiku loro
G A D
piye maneh iki kudu tak lakoni..
G A
kowe sing tak tresno
F#m Bm
di jodohke ro wong liyo
G A D
isaku.. sabar lan nerimo..
G A D
isaku.. sabar lan nerimo..
Previous
Next Post »