banner

Corazon - Aku Nduwe Roso Chord Guitar

Capo di fret 3

(Intro) C G Am Em F C G C

C G
sabendino.. mesti kelingan..
Am F G
ro awakmu sing nggawe atiku nyaman..
C G
soyo suwe.. aku tambah tresno kowe..
Am F G
ono roso sing pingin tak ungkapke..

C G
piye carane.. kowe gelem nompo aku
Am
pingin tak buktekke
F G
roso sayangku nggo kowe..

F G
percoyo wae aku
C Am
kowe ra bakal tak larani
F
mesti tak jogo
G
mestine tak gemateni..

(Chorus)
C G Am Em
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
F C
kudu nyimpen roso..
G
sing ono ning njero dodo..

C G
aku nduwe roso
Am Em
nanging kowe ra rumongso
F
isane mung nyawang
G C
ugo aku ra iso nyanding kowe..

(Int.) C G Am Em F C G..

F G
percoyo wae aku
C Am
kowe ra bakal tak larani
F
mesti tak jogo
G
mestine tak gemateni..

(Chorus)
C G Am Em
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
F C
kudu nyimpen roso..
G
sing ono ning njero dodo..

C G
aku nduwe roso
Am Em
nanging kowe ra rumongso
F
isane mung nyawang
G C
ugo aku ra iso nyanding kowe..

C G Am Em
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
F C
kudu nyimpen roso..
G
sing ono ning njero dodo..

C G
aku nduwe roso
Am Em
nanging kowe ra rumongso
F
isane mung nyawang
G C
ugo aku ra iso nyanding kowe..



Corazon - Aku Nduwe Roso

(Intro) D# A# Cm Gm G# D# A# D#

D# A#
sabendino.. mesti kelingan..
Cm G# A#
ro awakmu sing nggawe atiku nyaman..
D# A#
soyo suwe.. aku tambah tresno kowe..
Cm G# A#
ono roso sing pingin tak ungkapke..

D# A#
piye carane.. kowe gelem nompo aku
Cm
pingin tak buktekke
G# A#
roso sayangku nggo kowe..

G# A#
percoyo wae aku
D# Cm
kowe ra bakal tak larani
G#
mesti tak jogo
A#
mestine tak gemateni..

(Chorus)
D# A# Cm Gm
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
G# D#
kudu nyimpen roso..
A#
sing ono ning njero dodo..

D# A#
aku nduwe roso
Cm Gm
nanging kowe ra rumongso
G#
isane mung nyawang
A# D#
ugo aku ra iso nyanding kowe..

(Int.) D# A# Cm Gm G# D# A#..

G# A#
percoyo wae aku
D# Cm
kowe ra bakal tak larani
G#
mesti tak jogo
A#
mestine tak gemateni..

(Chorus)
D# A# Cm Gm
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
G# D#
kudu nyimpen roso..
A#
sing ono ning njero dodo..

D# A#
aku nduwe roso
Cm Gm
nanging kowe ra rumongso
G#
isane mung nyawang
A# D#
ugo aku ra iso nyanding kowe..

D# A# Cm Gm
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
G# D#
kudu nyimpen roso..
A#
sing ono ning njero dodo..

D# A#
aku nduwe roso
Cm Gm
nanging kowe ra rumongso
G#
isane mung nyawang
A# D#
ugo aku ra iso nyanding kowe..
Previous
Next Post »