banner

Connie Nurlita - Ayang Ayangmu Chord Guitar

(Intro) Am...
F Bm Am

C G
Apakah kini tak pernah teringat
Am Em
Manisnya gula ketika kasmaran
F G
Diriku dan kamu yang t'lah merasakan
Am
Sekian lamanya.. (hok'a hok'e..)

C G
Kembang tresno wangine asmoro
Am Em
Nganti kapan tak simpen ning dodo
F G
Ora iso ilang, nganti selawase
Am
Kowe sing tak sayang
(Ayang ayang, ayang ayang)

(Reff)
C G
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Am Em
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
F G
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase (Kangene selawase)

C G
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Am Em
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
F G
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase..

(Intro) F G
F Bm Am

(hok'a hok'e..)

C G
Kembang tresno wangine asmoro
Am Em
Nganti kapan tak simpen ning dodo
F G
Ora iso ilang, nganti selawase
Am
Kowe sing tak sayang
(Ayang ayang, ayang ayang)

(Reff)
C G
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Am Em
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
F G
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase (Kangene selawase)

C G
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Am Em
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
F G
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase..
(Ayang ayang, ayang ayang)

C G
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Am Em
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
F G
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase (Kangene selawase)

C G
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Am Em
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
F G
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am F G Am
Kangen selawase..



Connie Nurlita - Ayang Ayangmu

(Intro) Em...
C Bm-Am-G#-F#m Em-D#m-F#m-Em

G D
Apakah kini tak pernah teringat
Em Bm
Manisnya gula ketika kasmaran
C D
Diriku dan kamu yang t'lah merasakan
Em
Sekian lamanya.. (hok'a hok'e..)

G D
Kembang tresno wangine asmoro
Em Bm
Nganti kapan tak simpen ning dodo
C D
Ora iso ilang, nganti selawase
Em
Kowe sing tak sayang
(Ayang ayang, ayang ayang)

(Reff)
G D
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Em Bm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
C D
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase (Kangene selawase)

G D
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Em Bm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
C D
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase..

(Intro) C D
C Bm-Am-G#-F#m Em-D#m-F#m-Em

(hok'a hok'e..)

G D
Kembang tresno wangine asmoro
Em Bm
Nganti kapan tak simpen ning dodo
C D
Ora iso ilang, nganti selawase
Em
Kowe sing tak sayang
(Ayang ayang, ayang ayang)

(Reff)
G D
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Em Bm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
C D
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase (Kangene selawase)

G D
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Em Bm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
C D
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase..
(Ayang ayang, ayang ayang)

G D
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Em Bm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
C D
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase (Kangene selawase)

G D
Ayang ayangmu, nggudo atiku
Em Bm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
C D
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em C D Em
Kangen selawase..
Previous
Next Post »