banner

Chord Didi Kempot - Kere Munggah Bale Chord Guitar

[Intro] Gm A# (3x) Gm
D# Dm D# A#
F

A# Gm D# A#
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti
Cm Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
D# F A# F
Mergo saiki wis dadi penyanyi.

A# Gm D# A#
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti
Cm Gm
Mulo saiki kowe wis lali
D# F Gm Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm Dm D# A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
Cm Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
D# F Gm Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm Dm D# A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
Cm Gm
Bareng saiki dadi wong gede
D# F Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

A# Gm D# A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm Gm
Nanging tetep tak dongaake
D# F Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

[interlude] Gm Dm D# A#
Cm Gm D# F Gm
Gm A# Gm
D# Dm D# F A# F

A# Gm D# A#
Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji
Cm Gm
Setan wae mlebu ora wani
D# F A# F
Ning saiki wis apik koyo loji

A# Gm D# A#
Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji
Cm Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
D# F Gm Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm Dm D# A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
Cm Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
D# F Gm Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm Dm D# A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
Cm Gm
Bareng saiki dadi wong gede
D# F Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

A# Gm D# A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm Gm
Nanging tetep tak dongaake
D# F Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere
Previous
Next Post »