banner

Pendhoza - Mulut Sales Chord Guitar

(Intro) C G F C G

C G
Dasare mulut sales, omongane luwes
F
Kau buat aku tertipu
C
dengan omongan manismu
F
Aduh sayang (sayang)
C
seribu sayang (seribu sayang)
G F C
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

C
Uwes dadi korban aku dinggo bancaan
G
Pancene kowe tegel tenan
F
Ra nganggo ati, ra duwe perasaan
C
Mbok gawe uripku iki soyo berantakan

F
Semua omonganmu kuwi gombal mukio
C
Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
G F
Getun tak roso, ra iso tak terimo
C
Aku tok apusi, atiku loro

(Chorus)
C G
Dasare mulut sales, omongane luwes
F
Kau buat aku tertipu
C
dengan omongan manismu
F
Aduh sayang (sayang)
C
seribu sayang (seribu sayang)
G F C
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

C
Bodohku iki gampang tok apusi
G
Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari
F
Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji)
C
Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

F
Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku
C
Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
G F
Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto
C
Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

(Interlude) C G F C F C G F C

(Chorus)
C G
Dasare mulut sales, omongane luwes
F
Kau buat aku tertipu
C
dengan omongan manismu
F
Aduh sayang (sayang)
C
seribu sayang (seribu sayang)
G F C
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

C G
Dasare mulut sales, omongane luwes
F
Kau buat aku tertipu
C
dengan omongan manismu
F
Aduh sayang (sayang)
C
seribu sayang (seribu sayang)
G F C
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu



Pendhoza - Mulut Sales

(Intro) B F# E B F#

B F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
E
Kau buat aku tertipu
B
dengan omongan manismu
E
Aduh sayang (sayang)
B
seribu sayang (seribu sayang)
F# E B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

B
Uwes dadi korban aku dinggo bancaan
F#
Pancene kowe tegel tenan
E
Ra nganggo ati, ra duwe perasaan
B
Mbok gawe uripku iki soyo berantakan

E
Semua omonganmu kuwi gombal mukio
B
Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
F# E
Getun tak roso, ra iso tak terimo
B
Aku tok apusi, atiku loro

(Chorus)
B F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
E
Kau buat aku tertipu
B
dengan omongan manismu
E
Aduh sayang (sayang)
B
seribu sayang (seribu sayang)
F# E B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

B
Bodohku iki gampang tok apusi
F#
Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari
E
Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji)
B
Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

E
Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku
B
Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
F# E
Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto
B
Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

(Interlude) B F# E B E B F# E B

(Chorus)
B F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
E
Kau buat aku tertipu
B
dengan omongan manismu
E
Aduh sayang (sayang)
B
seribu sayang (seribu sayang)
F# E B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

B F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
E
Kau buat aku tertipu
B
dengan omongan manismu
E
Aduh sayang (sayang)
B
seribu sayang (seribu sayang)
F# E B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu
Previous
Next Post »