banner

Mas Paijo ft Fazayubdina & Azman - Akad (Jawa) Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) G Am D
G Am D

G
jan bungahe tenanan,
G
atiku pas kowe
Am
njagong loronan mbe aku
D
mlaku bareng sliramu
G
njoget bareng mbe aku

G
nanging yen dinone iki
G
dino seng terakhir
Am
nanging ku tetep bahagia
D
aku tansah syukuri
G
koyo ngene anane

Am D
nanging yen kwe pengen dewekan
Bm
cepet cepeto dek
E
ngomongo marang aku
Am C
ben aku ora ngarep..
D
nggawe kowe nelongso

(Chorus)
G Bm
nanging yen wektu ne uwes teko
Dm E Am
ku pengen kowe dadi bojoku
C D Bm Em
mlaku bebarengan ning srengenge lan udan
Am D
mlayu mlayu mrono, mrene karo nguya nguyu

G Bm
nanging yen mengko sore ne teko
Dm E Am
ijinken ku njogoni sliramu..
C D
loronan ngrasakke
Bm Em
sikepan neng dowone wektu
Am D G Am D
gelem ra dek kowe dadi koncoku

(Interlude) C Bm C D

Am D
nanging yen kwe pengen dewekan
Bm
cepet cepeto dek
E
ngomongo marang aku
Am C
ben aku ora ngarep..
D
nggawe kowe nelongso

(Chorus)
G Bm
nanging yen wektu ne uwes teko
Dm E Am
ku pengen kowe dadi bojoku
C D Bm Em
mlaku bebarengan ning srengenge lan udan
Am D
mlayu mlayu mrono, mrene karo nguya nguyu

G Bm
nanging yen mengko pisahane wes teko
Dm E Am
ijinken ku njogoni sliramu..
C D
loronan ngrasakke
Bm Em
sikepan neng dowone wektu
Am D G E
gelem ra dek kowe dadi koncoku
Am D Bm E
gelem ra dek kowe dadi koncoku
Am D G
gelem ra dek kowe dadi... bojoku



Mas Paijo ft Fazayubdina & Azman - Akad (Jawa)

(Intro) A Bm E
A Bm E

A
jan bungahe tenanan,
A
atiku pas kowe
Bm
njagong loronan mbe aku
E
mlaku bareng sliramu
A
njoget bareng mbe aku

A
nanging yen dinone iki
A
dino seng terakhir
Bm
nanging ku tetep bahagia
E
aku tansah syukuri
A
koyo ngene anane

Bm E
nanging yen kwe pengen dewekan
C#m
cepet cepeto dek
F#
ngomongo marang aku
Bm D
ben aku ora ngarep..
E
nggawe kowe nelongso

(Chorus)
A C#m
nanging yen wektu ne uwes teko
Em F# Bm
ku pengen kowe dadi bojoku
D E C#m F#m
mlaku bebarengan ning srengenge lan udan
Bm E
mlayu mlayu mrono, mrene karo nguya nguyu

A C#m
nanging yen mengko sore ne teko
Em F# Bm
ijinken ku njogoni sliramu..
D E
loronan ngrasakke
C#m F#m
sikepan neng dowone wektu
Bm E A Bm E
gelem ra dek kowe dadi koncoku

(Interlude) D C#m D E

Bm E
nanging yen kwe pengen dewekan
C#m
cepet cepeto dek
F#
ngomongo marang aku
Bm D
ben aku ora ngarep..
E
nggawe kowe nelongso

(Chorus)
A C#m
nanging yen wektu ne uwes teko
Em F# Bm
ku pengen kowe dadi bojoku
D E C#m F#m
mlaku bebarengan ning srengenge lan udan
Bm E
mlayu mlayu mrono, mrene karo nguya nguyu

A C#m
nanging yen mengko pisahane wes teko
Em F# Bm
ijinken ku njogoni sliramu..
D E
loronan ngrasakke
C#m F#m
sikepan neng dowone wektu
Bm E A F#
gelem ra dek kowe dadi koncoku
Bm E C#m F#
gelem ra dek kowe dadi koncoku
Bm E A
gelem ra dek kowe dadi... bojoku
Previous
Next Post »