banner

Intan Chacha - Mboh Ra Mikir Chord Guitar

Capo di fret 5

(Intro) Am G F G Am
Am G F G Am

Am
tak pikir kok mumet dewe
G
tak los ke ben sakarepe
F
aku ngono nyantai wae
G Am
seng penting tak nyambut gawe

Am
mbodelmu kok gampang nesu
G
wes ngerti wong kui kleru
F
tak omongi malah nesu
G Am
lha kok kowe nyalahne aku

Am
ora tau sobo ngomah
G
dolan bengi kliwat wayah
F
ra mikir.. anak sekolah
G Am
ra mikir.. susune bocah

Am
wira wiri rono rene
G
koyo ora akeh butuhe
F
jare seng penting gayane
G Am
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
Am
mboh ora mikir ora mikir
G Am
sak karepmu seng penting seneng
Am
mboh ora mikir ora mikir
G Am
sak karepmu seng penting seneng

Dm
mboh ora mikir ora mikir
Am
sak karepmu seng penting seneng
Dm
mboh ora mikir ora mikir
Am
sak karepmu seng penting seneng

(Int.) Am G F G Am
Am G F G Am

Am
tak pikir kok mumet dewe
G
tak los ke ben sakarepe
F
aku ngono nyantai wae
G Am
seng penting tak nyambut gawe

Am
mbodelmu kok gampang nesu
G
wes ngerti wong kui kleru
F
tak omongi malah nesu
G Am
lha kok kowe nyalahne aku

Am
ora tau sobo ngomah
G
dolan bengi kliwat wayah
F
ra mikir.. anak sekolah
G Am
ra mikir.. susune bocah

Am
wira wiri rono rene
G
koyo ora akeh butuhe
F
jare seng penting gayane
G Am
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
Am
mboh ora mikir ora mikir
G Am
sak karepmu seng penting seneng
Am
mboh ora mikir ora mikir
G Am
sak karepmu seng penting seneng

Dm
mboh ora mikir ora mikir
Am
sak karepmu seng penting seneng
Dm
mboh ora mikir ora mikir
Am
sak karepmu seng penting seneng

Am
mboh ora mikir ora mikir
G Am
sak karepmu seng penting seneng
Am
mboh ora mikir ora mikir
G Am
sak karepmu seng penting seneng

Dm
mboh ora mikir ora mikir
Am
sak karepmu seng penting seneng
Dm
mboh ora mikir ora mikir
Am
sak karepmu seng penting seneng..



Intan Chacha - Mboh Ra Mikir

(Intro) Dm C Bb C Dm
Dm C Bb C Dm

Dm
tak pikir kok mumet dewe
C
tak los ke ben sakarepe
Bb
aku ngono nyantai wae
C Dm
seng penting tak nyambut gawe

Dm
mbodelmu kok gampang nesu
C
wes ngerti wong kui kleru
Bb
tak omongi malah nesu
C Dm
lha kok kowe nyalahne aku

Dm
ora tau sobo ngomah
C
dolan bengi kliwat wayah
Bb
ra mikir.. anak sekolah
C Dm
ra mikir.. susune bocah

Dm
wira wiri rono rene
C
koyo ora akeh butuhe
Bb
jare seng penting gayane
C Dm
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
Dm
mboh ora mikir ora mikir
C Dm
sak karepmu seng penting seneng
Dm
mboh ora mikir ora mikir
C Dm
sak karepmu seng penting seneng

Gm
mboh ora mikir ora mikir
Dm
sak karepmu seng penting seneng
Gm
mboh ora mikir ora mikir
Dm
sak karepmu seng penting seneng

(Int.) Dm C Bb C Dm
Dm C Bb C Dm

Dm
tak pikir kok mumet dewe
C
tak los ke ben sakarepe
Bb
aku ngono nyantai wae
C Dm
seng penting tak nyambut gawe

Dm
mbodelmu kok gampang nesu
C
wes ngerti wong kui kleru
Bb
tak omongi malah nesu
C Dm
lha kok kowe nyalahne aku

Dm
ora tau sobo ngomah
C
dolan bengi kliwat wayah
Bb
ra mikir.. anak sekolah
C Dm
ra mikir.. susune bocah

Dm
wira wiri rono rene
C
koyo ora akeh butuhe
Bb
jare seng penting gayane
C Dm
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
Dm
mboh ora mikir ora mikir
C Dm
sak karepmu seng penting seneng
Dm
mboh ora mikir ora mikir
C Dm
sak karepmu seng penting seneng

Gm
mboh ora mikir ora mikir
Dm
sak karepmu seng penting seneng
Gm
mboh ora mikir ora mikir
Dm
sak karepmu seng penting seneng

Dm
mboh ora mikir ora mikir
C Dm
sak karepmu seng penting seneng
Dm
mboh ora mikir ora mikir
C Dm
sak karepmu seng penting seneng

Gm
mboh ora mikir ora mikir
Dm
sak karepmu seng penting seneng
Gm
mboh ora mikir ora mikir
Dm
sak karepmu seng penting seneng..
Previous
Next Post »